понеделник, 23 юли 2018 г.

BOPS на цели 2 годинки!!!

Първо да честитя рождения ден на любимата на огромен брой книжни маниаци кутия - BOPS. Юли станаха две години от първата BOPS кутия.
Този пост се забави повече, защото бях на поредния фитнес фестивал, с доминиране на Зумбата, извън Бургас. Изцедена съм.
Знам, че вече всички знаят съдържанието на кутията, но все пак споделям с вас и моите премеждия по разопаковането й. Вярвайте ми, с Кари си е цяло приключение разопаковането на кутията.
1. Веднага разпознах първия артикул от кутията - калъфката с любимата на всички ни фраза "Само още десет страници и си лягам...". Аз все още си пазя моята от първия BOPS. Чудя се дали да си задържа тази, за да са в комплект или да я подаря на някого.
2. Следва BOPS книгоразделителя, който продължава историята.
3. Колие с емблематичния, определящ за потайния професор Снейп, цитат - After All This Time? - Always! Това колие е било част от BOPS за месец Септември преди почти две години. Уви, аз изпуснах тази кутия. Беше се разпродала като топъл хляб, но се радвам, че са добавили нещо от нея тук. :)
4. Табела/картичка с прекрасен, наистина прекрасен, ретро дизайн, която е подходяща както за книжните любители, така и за кулинарните.
5. И дойде ред и на книгите.
*Изборът на Райс тази година е една книга, която много нашумя през последните месеци - Елайза и нейните чудовища на Франческа Запия. Имам усещането, че някой в екипа им сякаш ми чете мислите, защото когато от изд. ИБИС съобщиха, че ще я издадат, вече се бях решила да отида до най-близката книжарница и да си я купя.
*Изборът на Алекс май няма да ни учуди, защото ако сте гледали последните му ревюта, той е на вълна трилъри - Известен и мъртъв на Бен Елтън, изд. Сиела. И за тази книга виждам доста постове из социалните мрежи напоследък.
На кантар съм и не мога да преценя, чий избор ми допада повече!
Желая на BOPS още много прекрасни кутии, също като тази!
Кари и аз пак имахме малък спор за два от продуктите. Мисля, че вече сте се убедили, че това е напълно нормално за нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар