четвъртък, 5 юли 2018 г.

Книжни придобивки за Април и Май 2018

Имам няколко нови книжни придобивки за месеците Април и Май и реших, че е време да ги споделя. През тези месеци имаше доста книжни поводи за намаление и аз се възползвах само от някои.
Да отбележа, че съжалявам за забавянето на този пост.
Покупки от м.Април:
1. По случай Международния ден на книгата 23-ти Април в Ozone.bg имаше доста намалени книги,
но интерес за мен точно тогава представляваше само едно четиво Сборище на сенки на В.Е. Шуаб. Това е втората книга от поредицата Четирите цвята на магията.
2. Още едно намаление по случай 23-ти Април, от което се възползвах, беше намалението в онлайн сайта на изд. АЛМА. Придобивката ми от там е Създадена да убива на С. Дж. Кинкейд.
Покупки от м.Май:
1. В BOPS за месец Април имаше един ваучер за -20% намаление на книгите от сайта на изд. Софтпрес. Първата ми покупка от там е Серафина и черният плащ на Робърт Бийти. Тази сладка книжка получи много положителни отзиви и от доста време се канех да си я купя.
2. Към същата поръчка добавих и Как да избираме козметика на Надя Йорданова. Аз съм абсолютен привърженик на мотото, че хубавата грим визия започва от правилната грижа за кожата.
3. След това по случай 24-ти Май изд. Ciela направиха редовната си промоция на -50% на всички техни и на Deja Book издания. Най-накрая се сдобих с Балада за Георг Хених на Виктор Пасков. Най-накрая!
4. След това имаме и Човек на име Уве на Фредерик Бакман. Предишния път го забравих, но този път не допуснах тази грешка.
5. Няма да получите омразата ми на Антоан Лейри. Тази книга не беше към редовната промоция. Тя беше намалена от 10лв. на 2лв. 
6. Библиотеката на Въглен връх на Скот Хокинс. Нейната цена също беше доста намалена. Взех я за 5лв.
Юни мина без книжни покупки. Ще се постарая през Юли и Август да продължа така!

Няма коментари:

Публикуване на коментар