четвъртък, 21 юни 2018 г.

BOPS - С вкус на лято!

Лятото е вече тук, а това означава много слънце, море (поне за мен, защото живея в Бургас; не ме мразете) и сладолед! А BOPS за месец Юни е една лека стартова стъпка за летните месеци. И напълно нормално е темата на кутията да е "С вкус на лято". А още щом отворите кутията жълтият и оранжевият цвят са само началото на това малко лятно презареждане.
Ето и прекрасните летни артикули, които се намираха вътре:

1. Първото, на което попадна погледа ми беше една многофункционална памучна чанта с прекрасен летен принт - книги, слънце и сладолед. Идеална рецепта за лято.
2. И като казах рецепта, за да подсладим летните месеци екипът на BOPS е включил в съдържанието на кутията  рецепта за сладоледен хляб, предоставена от Trouble Bakers (мисля, че и преди са работили с тях, но не съм на 100% сигурна). Извинявам се, че изглежда малко смачкана на снимката. Кари се опита да я изяде.
3. Естествено книгоразделителят на BOPS, който продължава историята от предишните кутии, също присъства.
4. Душ-гел с много свеж летен аромат от Wooden Spoon (мои любимци). Нямам търпение да го изпробвам. Предстоят много горещи месеци, а личната хигиена за мен е от голямо значение.
5. И книгата този месец е "Рапсодия в Тоскана" на Адам Шел, изд. Сиела. Сюжетът на книгата ми се струва много романтичен и има вероятност да ме забележите на плажа, четяща тази книга. Наистина има такава вероятност.
Всичко в тази кутия е лято. Не се сещам за други думи, с които да я опиша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар