четвъртък, 10 май 2018 г.

CoolТия ПРИЯТЕЛИ

Няма как да не сте чували за сериала ПРИЯТЕЛИ! Дори 3-годишната ми племенница го гледа. Този сериал ми беше и си остава любим. Всяко момиче на времето искаше да има косата на Дженифър Анистън.
Е, чаках, чаках и най-накрая дочаках CoolТия ПРИЯТЕЛИ!
Отново имаше възможност да се поръча малка или голяма кутия. И понеже порастнах с този сериал, естествено поръчах голямата.
1. Без съмнение първото нещо, което ми се набива на очи  е тениската с емблематичната детективска фраза на Фийби и Рейчъл
- Те не знаят, че ние знаем, че те знаят, че ние знаем (естествено на аглийски език). Този надпис ме изненада приятно. Моето предположение беше, че надписът ще бъде култовата фраза на Джоуи за сваляне на мадами.
2. Книгата с рецепти от сериала на изд. ЛАВИЦИ. Тази книга беше издадена миналата година и много се радвам, че е тук. Задължително ще опитам да приготвя сандвича на Рос и курабийките на бабата на Фийби.
3. След това имаме 6 бр. значки със снимки, фрази и надписи от сериала. Обичам значки. Обикновено ги слагам на раницата за път или за тренировка.
4. Отварачка Central Perk. Скоро не ми се е налагало да използвам отварачка, но винаги е добре да имаш една в кухнята. Човек никога не знае.
5. Подложки за чаши. Това е задължителен артикул към кафето ми сутрин.
6. И последният артикул от кутията е чаша за път Central Perk. Когато от официалната Facebook  страница на CoolТия попитаха какво очакваме да има в кутията, моето първо предположение беше точно чаша. Е, аз си я представях малко по-различна, но и тази ми харесва. И дори вече влезе в употреба.
Следващата CoolТия е с тематика Avengers (Отмъстители), но ще я пропусна.
Чакането за ПРИЯТЕЛИ си заслужаваше. Всеки един продукт от кутията ще ми влезе в употреба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар