понеделник, 28 май 2018 г.

Кой се страхува от тъмното? - един малко по-различен BOPS

В момента съм изпаднала в някаква уникална пролетна умора във всяко едно отношение, включително и с четенето е така. И за добавка вече няколко дни се грижа за едно малко котенце (търся му дом, защото с Кари не мога да го задържа) и всичко, което бях планувала остана на заден план, включително и постове в блога и Youtube канала. И едва днес намерих време за Майския BOPS.
Темата на BOPS за Май беше "Кой се страхува от тъмното", а ето и неговото съдържание:

1. Значка с едно доста вярно послание - MOST PEOPLE SUCK (ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ СТРУВАТ). Нека да подчертая, че не са визирани всички хора.
2. След това вниманието ми веднага бе грабнато от тази чаша с послание - Drink from me and live forever! (Пий от мен и живей вечно!). Идеална е за една хубава студена домашно приготвена лимонада.
3. Калъфка за възглавница с надпис - Кошмар ще е, ако ме събудиш. Този цитат е много точен за мен. Мразя, когато някой нарушава съня ми.
4. Подложки за чаши с мрачна тематика.
5. Редовният BOPS книгоразделител, който продължава да разказва история.
6. А книгата този месец е "Трансформации" от Благой Д. Иванов, изд. Orange Books. Доколкото разбирам от описанието, това е сборник от мрачни разкази. Хвърлих на бързо един поглед и има много красиви илюстрации.
Въпреки че е различна от предишните BOPS кутии, кутията и този месец беше приятна.
Уви, не мога да отделя повече време на тази публикация. Както писах по-горе, грижа се за едно малко котенце, а то е на неповече от 10 дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар