четвъртък, 26 април 2018 г.

BOPS Април 2018 - Крадци на книги

Покрай еуфорията около пристигането на Пиърс Браун в България (нещо напълно нормално) BOPS остана малко на заден план. Но все пак имаше BOPS за месец Април, който да направи живота на онези от нас, които не успяха да отидат на книжната среща с Пиърс Браун, малко по-приятен.

Ето какво съдържаше кутията с тематика "Крадци на книги":
1. Подпори за книги във формата на буквата B за books=книги. Интересен аксесоар са и все ще им намеря приложение.
2. Тефтер с мотивиращ принт от Simetro Books. Мисля, че в него ще си записвам цитати свързани с пътешествия, екскурзии и т.н.
3. Еко-химикалка от рециклирана хартия с цитат - "Аз съм част от всичко, което съм прочел". Преди време имах такава химикалка и много си я харесвах, но мисля, че я загубих. Харесвам такива продукти, защото ме подсещат да бъда по-отговорна към околната среда.
4. Традиционния за BOPS книгоразделител - този месец обаче е в различен цвят.
5. Ваучер за 20% отстъпка от изд. Софтпрес при поръчка от сайта им. Набелязала съм си вече няколко книги от техния сайт и определено ще си ги поръчам през следващия месец.
6. И за финал книгата - "Забранете тази книга" от Алън Грац, изд. Софтпрес. Докато четях за какво става дума в книгата, си спомних за една история, която на времето майка ми ми разказа. По време на комунизма е имало доста забранени книги и тя заедно с нейни приятели са имали нещо като таен книжен клуб, за да четат тези книги. Нещо подобно е и историята в "Забранете тази книга". Нямам търпение да я прочета.
BOPS  за месец Април не надмина този за месец Март, но все пак беше една малка радост, както споменах по-горе, за онези от нас, които не стигнаха до Пиърс Браун. А онези от вас, които са присъствали на срещата с автора на поредицата "Червен изгрев"... Завиждам ви най-благородно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар