сряда, 11 април 2018 г.

Книжни придобивки Март 2018

Обещах си тази година да не харча прекалено много пари за книги, защото имам не малка бройка закупени от предишни години, които все още стоят непрочетени. Февруари мина без книжни покупки, но през месец Март Ciela направиха редовната си промоция и просто не можех да пропусна възможността да се сдобия с желаните книги на половин цена. И за утеха на портфейла ми, се възползвах само от тази промоция.
Ето и кои книги закупих от онлайн книжарницата на Ciela:

1. Майсторът на играчки от Краков на Рейчъл Ромеро. Искам тази книга още от Декември месец миналата година. Няма да ви лъжа. Една от основните причини да я искам е корицата й. Истинска Прелест!
2. Малката книжарничка край Сена на Ребека Рейзин. И тази книга я искам от Декември месец насам. Първото изречение от анотацията на задната корица ми напомни страшно много за един определен филм с Кейт Уинслет и Камерън Диаз - Ваканцията. Ако историята в тази книга е подобна на историята във филма, то би трябвало да ми хареса.
3. Момичето, което четеше в метрото на Кристин Фере-Фльори. И тук ме грабна корицата. Тази книга вече я прочетох и макар и кратка се оказа въздействаща. Но за нея може би ще напиша отделно ревю.
4. И последната книжна покупка (да, само 4 са) е Призрачната гондола на Джани Родари. Тази история за първи път се издава в България. Тук главното действащо лице е Арлекино. И илюстрациите също са много красиви, но повече се повлиях от факта, че историята е написана от Джани Родари. А Джани Родари е на голяма почит у дома. (Мисля скоро да си препрочета Приключенията на Лукчо.)
Всички закупени книги са на изд. Ciela.
И всички корици и илюстрации (поправете ме ако греша) са дело на Kontur Creative.
Само толкова книжни придобивки за месец Март.
Мисля, че и на Кари й харесаха. Целуна всяка една от книгите. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар