петък, 23 март 2018 г.

Дамски месец - Дамски BOPS

Прието е, че Март си е Женски месец. А пък и Оскарите минаха и заминаха (гледала съм и по-интересни церемонии, но това е друга тема за дискутиране). BOPS за месец Март също отдаде почит на женската аудитория с темата си - Главна Женска Роля.

А ето и съдържанието на кутията този месец:
1. Коя е най-способната и интелигентна вещица известна на света? -
Хърмаяни Грейнджър разбира се! И черпейки вдъхновение от представата за любов на г-ца Грейнджър, майсторите на свещи от The Candle Kingdom са посветили специална свещ на нея с аромат на стари книги, прясно окосена трева и мента.
2. Ръчно изработени обеци, възхваляващи не една главна героиня - Селена Сардотиен, Фейра Арчерон, Катнис Евтрдийн, Хърмаяни Грейнджър и Теса Грей. Моите са посветени на Селена Сардотиен - Кралицата на асасините. Направих голяма глупост и си мислех, че едното винтче е леко криво и в опита си да го оправя, го счупих. Добре че са секундно-бързо съхнещите лепила и успях да си оправя комплекта. Обещавам вече да бъда много внимателна с тях!!!
3. Две временни татуировки - Мулан и Му-Шу. Дело са на един от прекрасните творци на Kontur Creative - Моника Писарова.
4. И книгата този месец е Училище за добро и зло на Соман Чайнани, изд. Сиела. Имам чувството, че BOPS ми четат мислите, защото точно си мислех да си я купя, веднага щом излезе. Книгата идва и с тематичния за BOPS книгоразделител.
Май колкото и да ви хваля BOPS всеки месец, никога не е достатъчно и все се повтарям. Но какво пък?! BOPS и този месец беше прелестен! А Кари проявява изключително голям интерес към свещта на Хърмаяни. :)
P.S. Съжалявам за нескопосаната снимка на съдържанието на кутията, но понякога не е лесно да правя снимки с подскачащо наоколо мини-зло като Кари. :P

Няма коментари:

Публикуване на коментар