четвъртък, 15 февруари 2018 г.

BOPS Супермомичета

BOPS за месец Февруари 2018 и тази година имаше две опции като кутии - Супермомичета и Супермомчета. Тази година обаче книгата и за двете кутии беше еднаква и затова си поръчах само дамската кутия Супермомичета. А ето и нейното съдържание:

1. Първото, което виждам, са чифт чорапи. Аз по принцип както споменах в поста за Декемврийския BOPS 2017, не обичам чорапи. Но предишните, които ми изпратиха са много хубави и мекички и ще дам шанс и на тези. Тези се наричат чорапи за настроение и са от POCHORAPI.COM.
2. Супер-геройски ваучери. Тези ваучери играят нещо като роля на валентинки, по мое мнение. По-подходящи са за хора, чийто статус е "обвързан". Е, аз не съм и затова ще ги подаря на някоя приятелка, която е.
3. Балсам за устни Wooden Spoon с маслиново масло (зехтин). Wooden Spoon са една доста хубава българска марка за натурална козметика. Харесвам маслото им Anti-Age Elixir и съм убедена, че ще харесам и този балсам.
4. Книгата този месец е Брилянтните на Маркъс Сейки, изд. Ибис. Докато четях анотацията отзад на корицата малко ми напомни за ТВ сериала Герои от преди години и ми стана интересно.
BOPS Супермомичета се оказа доста приятна кутия. Има само един проблем - Кари отново е решила да се бори с мен, но този път си е харесала не само чорапите, но и ваучерите и балсама за устни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар