четвъртък, 7 декември 2017 г.

BOPS Благословени: НАЙ-СТРАХОТНАТА BOPS кутия досега!!!

Не преувеличавам със заглавието! Лимитираната кутия BOPS Благословени е наистина СТРАХОТНА! Направо ви споделям съдържанието на кутията, защото не съм сигурна, че ще ми стигнат думите да я опиша както трябва.
1. Три броя ароматни свещи. Всяка една от тези свещи е с различен аромат и име. Цветелина Владимирова
лично е избрала кое име с кой аромат ще си ходи.
2. Три подложки за чаши. И трите са с различен цвят и цитат от поредицата.
3. Тематичен плакат. В лимитираната BOPS Пазители имаше същите два плаката с кориците на Вестители и Пазители. Много ми харесва и ще си го ламинирам.
4. Дреха за книги. Без съмнение това е може би най-любимият ми артикул от цялата кутия. Кари се опита да си го присвои, но не си го давам.

5. И разбира се финалната трета книга Благословени от Проклятието на Воронина на Цвети Владимирова. Нямам търпение да я прочета. Аз лично не съм от хората, които обожават младежкото фентъзи като жанр. Но книгите на Цвети определено събудиха моя интерес (особено втората). По принцип нямам очаквания, когато започна дадена книга, но специално тази очаквам да е още по-интригуваща.
От трите опции, които BOPS предоставиха за избор на лимитирани кутии, мисля че си поръчах възможно най-прелестната по мое мнение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар