неделя, 19 ноември 2017 г.

Ciela книжни покупки от 1-ви Ноември

Малко закъснях, но все пак ще споделя какво успях да си купя от разпродажбата на Ciela, която беше от 1-ви до 3-ти Ноември. Поръчах 5 книги, но само 2 от тях са за мен. Другите 3 са за сестра ми, която скоро ще дойде в Бургас и ще си ги вземе.
Ще започна с книгите за сестра ми.
1. Закон за счетоводството или Закон за независимия финансов одит 2016. Това (неприятно за мен лично)
творение ще бъде прибрано далеч от мен, защото не тая топли чувства към счетоводството.
2. Последната любов на баба Дуня на Алина Бронски. Звучи забавно между другото. "Баба Дуня винаги е правила каквото си иска..."
3. Перлата, която се освободи от черупката си на Надя Хашими. Ще помоля сестра ми да ми я даде да я прочета. Действието се развива в Афганистан, където правата на жените са доста ограничени. (Аз не вярвам в ограниченият по принцип, но уви има места по света, където жените не са третирани като равни на мъжете).
Ред е и на моите книгите.
4. Този път успях да си взема Треска за лалета на Дебора Могак. При предишната разпродажба се изчерпа много бързо, но този път успях да я поръчам. По принцип не обичам кориците на книгите да са със снимка на филмовата адаптация, но както са казали хората "Недей да съдиш за книгата по корицата".
5. Хавра на Захари Карабашлиев. Книгата получи много положителни отзиви , когато излезе, но аз не бях привлечена от нея поне до края на Октомври месец. Вече я прочетох и си мисля дали да й направя ревю.
И това бяха всички покупки и от тази разпродажба на Ciela. Наистина имам вече доста голяма купчинка с книги за четене. Ще гледам да се огранича малко в книжните покупки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар