неделя, 8 октомври 2017 г.

Книжен Haul за Септември (+Август) 2017

ОК. Една голяма част от книгите, които ще ви покажа бяха закупени през последните няколко дни на Август и целия Септември, затова и всички ще ги запиша за архива като книжни покупки за Септември.
Имаше много намаления през този месец и просто
щеше да е грях да ги пропусна. Затова ви моля да не ме съдите прекалено много.
Ето и с какво се сдобих в края на Август:
1. Интервю с вампир на Ан Райс, изд.Хемус 1995. Погледът ми случайно попадна на нея, когато се прибирах към вкъщи един следобед и на път минах през една книжарница за книги втора употреба. Влязох и си я взех за 3лв. Вече я прочетох и се колебая дали да й направя ревю.
От Ozone.bg си взех:
1. Хилядният етаж на Катрин Макгий, изд. къща Бард.
2. О като Оргазъм на Алис Клейтън, изд. къща Бард.
Изд. къща Бард имаха -25% намаление и се възползвах от него.
Изд. къща Enthusiast имаха намаление -20% на всички техни книги в книжарници BookPoint до края на Август и аз не пропуснах този шанс и се сдобих с Матилда на Роалд Дал.
От намалението на Сиела в началото на септември се сдобих стри книги:
1. Гневът и Зората на Рене Ахдие
2. Луизиана спасява библиотеката на Емили Б. Когбъри. Когато прочетох отзад на корицата, че в действието в тази история има и зумба танци, изобщо не се колебах и си я взех.
3. Яж шоколад и отслабвай на Лазар Радков
По случай Алеята на книгата в София (аз пропуснах тази в Бургас през лятото) изд. къща Бард направиха -50% намаление на няколко техни книги. -50% при Бард е рядкост и аз разбира се се възползвах и се сдобих с Тъмните му материи на Филип Пулман. Бард ми предоставиха и книжка-подарък към тази покупка - Приемлива жертва на Джефри Дивър.
Знам, че прекалих. Но честно, започнах да чета някои от тези книги. Дори приключих вече една. И ще гледам да не прекалявам през Октомври с книжните покупки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар