неделя, 10 септември 2017 г.

Coolтия NARUTO

ОК, дойде време и за CoolТия този месец.
Темата е NARUTO. Сигурно ви е малко трудно да повярвате, че преди години гледах NARUTO, но да, наистина беше така. Вина за този интерес има моята приятелка и последна съквартирантка от университета - Ани.
И когато разбрах, че CoolТия ще правят тематична кутия за тази японска анимация, реших че искам да си я поръчам.
Време е да ви покажа и нейното съдържание:
1. Тениска Naruto/Sasuke. Този път екипът е работил с Fruit of the Loop. Аз вече имам една тениска от тази компания (подарък от мои приятелки). Поръчах си размер L, защото съм предвидила да си я нося основно у дома и искам да ми е комфортно.
2. Бандана със символът на Коноха (Селото на Листата - родното селище на Наруто). Мисля, че ще мога да използвам този аксесоар за някой костюм за Зумба Хелоин парти (в Бургас си ги правим редовно).
3. Фигурка на Ирука Сенсей. Не искам да звуча прекалено критична, но тази фигурка ми изглежда смешно.
4. И последният артикул е това колие Шаринган. Шаринганът е една от двете очни техники в света на нинджите. Другата е Бякуган (владее се от клана Хюга). Шаринганът се владее само от членовете на клана Учиха. Много ми харесва.
От общо четирите артикула два със сигурност ще влязат в употреба, третия ще се използва много рядко, но четвъртият (фигурката) не по вкуса ми.
Следващата кутия ще е на тема Nintendo, а след това е Живите Мъртви (The Walking Dead). Няма да ги поръчам, защото за мен лично не представляват интерес.
Като цяло харесах кутията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар